Kövess minket!
  
     

Néhány szó az otthoni betegápolásról

Néhány szó az otthoni betegápolásról
2014, június 5.

Olyan szemléletváltás zajlik manapság, mely miatt a betegek úgy gondolják, hogy otthoni ápolást vesznek igénybe, vagy családtagjukat kérik meg, hogy segítsenek nekik. Elterjedése azoknak a folyamatok tulajdonítható, melyek, többek közt érintik a kórházi ellátás minőségét, is illetve, hogy meghatározott időt lehet az intézményben tölteni az OEP által támogatva.

Sokan ezek miatt inkább úgy döntenek, inkább hazamennek a kórházból, vagy megszokott környezetükben maradnak és az otthoni ápolást választják, melyet vagy egy családtagjuk, vagy valamilyen szervezet lát el.  Az emberek többsége nem szeret kórházba menni, nem szeretnének sok ideig ott maradni, ami érthető: az otthonlét fél egészség!

Otthoni ápolás alatt betegfelügyelet esetén, leginkább a mindennapi életvitelben nyújtott segítség értendő a házi ápoláson. A balesetet szenvedett, fogyatékos betegek számára speciális eszközöket biztosítanak a szakemberek, segítenek az ellátásában, biztosítják a szükséges kezeléseket a betegek felépülése érdekében, mindezzel javítva pácienseik komfortérzetét.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
otthonibetegapolas1
Az otthoni betegápolásról

Az otthoni betegápolás egy elég nehéz kérdés, azonban már számos erre szakosodott intézmény létezik, melyek segítenek hozzátartozóik boldogulásában. Az otthoni betegápolás  összetett...

Close