Kövess minket!
  
     

Az idősgondozásról néhány szó

Az idősgondozásról néhány szó
2014, június 5.

Tapasztalok azt mutatják, hogy főként az idősebb emberek nem szívesen mennek kórházakba, vagy orvoshoz, nem szívesen hagyják el otthonukat és töltenek sok időt, több napot, akár hetet kórházakban, ezért is jó a betegápolás otthoni változata. Az otthoni betegápolás, melyet időgondozók végeznek, hozzátartozója köré épül, biztosítva neki az otthoni környezet nyugalmát, ugyanakkor a szakszerű ellátást és gyógyító tevékenységet.

Természetesen vannak olyan indokolt helyzetek, amikor a betegápolás otthon már nem végezhető el és kórházi ellátásra van szükség. Az idősgondozók mindent megtesznek a súlyos helyzet elkerülése érdekében, a beteg és a hozzátartozók igényeihez igazodva, valamint a szakorvosi véleményezés és utasítások alapján.

 Ha szeretné az idősgondozás otthoni támogatását, tájékozódjon a lehetőségeiről és forduljon segítségért! Háziorvosi véleményezés után az otthoni betegápolás államilag támogatott, mely évi ötvenhat napot foglal magában és tizennégy fajta kezelési, ellátási típust.

Használja ki az állam nyújtotta lehetőséget családtagja érdekében, és keressen fel egy idősgondozót rokona ellátása ügyében!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ido˜sgondozas1
Néhány szó az idősotthonokról

Amikor szüleink, nagyszüleink, vagy más idősebb rokonunk rendszeres gondozásra szorul, esetleg az éltes korú családtag egyedül érzi magát a házában...

Close