Kövess minket!
  
     

A magánápolók hálás munkája

A magánápolók hálás munkája
2014, június 5.

A magánápolók által végzett otthoni ápolás sok tényező következtében kezdett ennyire elterjedni. Egyszerű logika és a történelmi bizonyítékok segítségével megállapíthatjuk, hogy ahogy a lakosság idősödik, és az aktív lakosság köre szűkül, egészségügyi kiadások átgondolására van szükség a fenntarthatóság érdekében.

Mivel sok az idős, akik kórházban vagy egyéb más egészségellátó szervezeteknél lábadoznak, a kiadások megnőnek. Az aktív népesség körének szűkülésével a bevételek csökkennek. Így csak a kórházak működésének és az ellátás-támogatás mértékének korlátozásával lehet csak változtatni ezen a baljós helyzeten. Mivel a lábadozás hosszú folyamat és sok helyen nem támogatott már, előtérbe került az otthonápolás gondolata, amelyet többnyire magánápolók látnak el.

Az otthonápolás sokszor sokkal jobb a betegeknek, mint egy kórházi ellátás. Nagyobb az esélye a felgyógyulásnak és a gyógyulás mértéke is nagyobb, ha az ember jól érzi magát, és hol érezné jobban magát az ember, mit szerettei körében, otthonában.

A magánápolók vállalják családtagja, hozzátartozója otthon ápolását, gondozását napi rendszerességgel a fél órás kisebb kezelésektől kezdve akár a több órát igénybe vevő felügyeletet ügyében is állnak a rendelkezésére.

Szakképzett magánápolók, tapasztalt nővérek, segítőkész munkatársak állnak a rendelkezésére otthonápolás során!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ido˜sgondozas2
Az idősgondozásról néhány szó

Tapasztalok azt mutatják, hogy főként az idősebb emberek nem szívesen mennek kórházakba, vagy orvoshoz, nem szívesen hagyják el otthonukat és...

Close